Puig anuncia que el ple del Consell de divendres se celebrarà a Oriola i aprovarà ajudes d'emergència

El president de la Generalitat visita la localitat del Baix Segura acompanyat per la ministra de Defensa, Margarita Robles.

Margarita Robles amb Ximo Puig, aquest diumenge a Oriola
Margarita Robles amb Ximo Puig, aquest diumenge a Oriola / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciar que el proper ple del Consell se celebrarà divendres que ve a Oriola i que inclourà un paquet amb les primeres ajudes. Puig es troba aquest diumenge visitant aquesta localitat del Baix Segura per a conéixer de primera mà les destrosses que ha provocat l'episodi de pluges d'aquests últims dies. L'acompanyen la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i la ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles. 

El cap del Consell ha reclamat un pla de reconstrucció per a tota la comarca del Baix Segura, un Pla Marshall en què també participen l'Estat i la Unió Europea i que ajude a afrontar les pèrdues milionàries. 

La ministra de Defensa en funcions ha qualificat de "dantescos" els estralls de l'episodi de pluges i la crescuda del riu Segura en el sud de la Comunitat Valenciana, i ha traslladat als militars de la Unitat Militat d'Emergències que "encara queda molt a fer". 

També et pot interessar

stats