Temperatures de maig a l'abril: consulta on arribaran a 30 °C

A l'interior la falta de brisa farà pujar els termòmetres més del que toca per a aquesta època de l'any, mentre que a la costa es mantindran dins de la normalitat

Diverses persones gaudeixen de les altes temperatures a la platja
Diverses persones gaudeixen de les altes temperatures a la platja / Rober Solsona (Europa Press)

La jornada d'aquest dimecres a la Comunitat Valenciana ve marcada per un ascens de les temperatures. Les màximes de les ciutats d'Alacant i València arribaran als 25 °C i les de Castelló de la Plana se situaran en els 23 °C. Temperatures normals per a aquesta època de l'any.

Una normalitat que es trenca a l'interior on la falta de brisa farà pujar els termòmetres més del que tocaria per a aquesta època de l'any. A les comarques del Baix Segura, la Ribera Alta, la Safor i en alguns punts de l'Horta Sud hui arribaran als 27 o 28 ºC.

Les mínimes se situen en els 12 °C a les ciutats de València i Alacant, i en els 10 °C a Castelló de la Plana, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per a demà s'espera el pic de temperatures, amb màximes de 30 °C a l'interior de les comarques centrals. En alguns municipis de la Ribera Alta, com Alberic o Antella, està previst que les temperatures continuen pujant fins a arribar als 30 °C.

També et pot interessar

stats