Es publiquen les notes de les PAU a la Comunitat Valenciana

L'alumnat pot consultar les qualificacions a partir de les 14 h a través del web que ha habilitat la Conselleria d'Educació.

20.518 alumnes de batxillerat i cicles formatius han fet els exàmens ordinaris de les PAU a la Comunitat Valenciana
20.518 alumnes de batxillerat i cicles formatius han fet els exàmens ordinaris de les PAU a la Comunitat Valenciana / EFE

Els estudiants i les estudiants d'Alacant, València i Castelló saben aquest divendres a partir de les 14 hores les notes de les proves d'accés a la universitat de 2018. Poden consultar els resultats en el web de la Conselleria d'Educació següent: https://appweb.edu.gva.es/paseu/

El termini per a sol·licitar reclamacions o segones correccions estarà obert des del 18 de juny fins a les 14 hores del 20 de juny. Les resolucions es publicaran a partir del 25 de juny, llevat de la Universitat d'Alacant, que farà públics els resultats finals el 26 de juny. 

20.518 alumnes de batxillerat i cicles formatius van fer entre el 5 i el 7 de juny els exàmens ordinaris de les PAU a la Comunitat Valenciana. Els exàmens extraordinaris se celebraran els dies 3, 4 i 5 de juliol i les notes es coneixeran l'11 de juliol a partir de les 17 hores en el mateix web de la Conselleria d'Educació. 

També et pot interessar

stats