Els publicistes distingueixen Marc Escrig per la seua trajectòria en comunicació eficaç

El col·legi oficial lliurarà el premi al valencià de l’agència McCann i també distingirà els millors treballs finals de grau dels estudiants valencians

Marc Escrig serà el guardonat enguany pel col·legi dels publicistes
Marc Escrig serà el guardonat enguany pel col·legi dels publicistes / À Punt NTC

Marc Escrig, de l’agència McCann Worldgroup Spain, rebrà enguany el premi que atorga el Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana en reconeixement dels seus projectes de comunicació eficaç. Serà una de les distincions que atorgarà aquest col·lectiu de professionals, coincidint amb la segona edició del Dia de la Comunicació Eficaç, que se celebrarà dimarts.

A més, aquest col·legi professional també premiarà els millors treballs de fi de grau dels estudiants que han finalitzat els estudis en les universitats valencianes que imparteixen formació en publicitat.

Els premis es lliuraran el 15 de novembre, en un acte a Las Naves de València, on també s’han programat una sèrie de ponències que oferiran "la visió professional de referents del sector en diversos àmbits de la comunicació comercial, la publicitat i les relacions públiques". Entre els ponents estarà Alfred Costa, director general d’À Punt. 

També et pot interessar

stats