El PSPV suspén de militància l'alcalde de Benlloc per vacunar-se de manera irregular

Àngel Ribés és un dels càrrecs als quals investiga la Conselleria de Sanitat.

Un sanitari subministra una vacuna a una persona
Un sanitari subministra una vacuna a una persona / Reuters

L'executiva provincial del PSPV-PSOE de Castelló ha suspés de militància l'alcalde de Benlloc, Àngel Ribés, després de fer-se públic que és un dels càrrecs als quals la Conselleria de Sanitat investiga per haver-se vacunat fora del protocol.

L'executiva socialista de Castelló ha pres aquesta decisió després d'escoltar l'alcalde, en la gestora que dirigeix l'agrupació local de Benlloc, i els responsables comarcals del partit i, després d'informar l'executiva del PSPV-PSOE, ha fet un comunicat. La suspensió de militància la comunicaran a l'executiva federal perquè tramite el corresponent expedient a l'alcalde.

Des del PSPV-PSOE s'ha explicat que han volgut "actuar amb rapidesa i amb contundència. Hem dit des del primer moment que no consentirem aquest tipus d'actituds insolidàries. Som un partit que sempre ha defensat el bé comú per damunt d'interessos individuals i així ho continuarem fent", han assegurat.

"La decisió ha sigut immediata i exemplifica que, al contrari d'altres partits, no ens amaguem i prenem decisions. De la mateixa manera, s'ha obert una investigació per a determinar si es prenen altres mesures", han afegit des del PSPV.

Els socialistes han instat el PP i la resta de partits a prendre exemple i actuar amb la mateixa diligència en els casos que s'estan coneixent entre els seus càrrecs públics, com el de l'alcalde de Vilafermosa, Luis Rubio (PP), que segons ha explicat la Conselleria de Sanitat, "es va autoincloure en la llista que va remetre a Salut Pública per a demanar les dosis de vacunes que necessitava el centre".

"La societat castellonenca fa més d'una setmana que espera que Bonig i Barrachina prenguen alguna de les mesures d'exemplaritat que tant pregona el seu cap de files, Pablo Casado", però la seua única acció ha sigut "denunciar a qui va demanar aquesta exemplaritat", han assegurat.

També et pot interessar

stats