El PSPV ret homenatge a Carmen Alborch en un acte a la seu del partit

Serà l'últim acte al carrer de la Blanqueria abans que el partit es trasllade a l'avinguda de l'Oest.

Seu del PSPV al carrer de la Blanqueria
Seu del PSPV al carrer de la Blanqueria / Europa Press

El PSPV homenatja aquest divendres Carmen Alborch en un acte que té lloc a la seu del carrer de la Blanqueria. Serà l'últim acte dels socialistes a la seu històrica abans de traslladar-se a l'avinguda de l'Oest.

L'ocasió recordarà la que va ser la primera dona degana de la Facultat de Dret de la Universitat de València com “la figura vital, lluitadora i progressista” que era. Durant l'acte es projectarà un video sobre la trajectòria d'Alborch i s'arreplegaran signatures per a la iniciativa #FeminismoEsPatrimonio, que aspira a convertir el moviment en patrimoni immaterial de la Humanitat, tal com va proposar ella mateixa quan va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat el passat 9 d'Octubre. Ara, el PSPV reprendrà la causa i instarà al govern a iniciar els tràmits davant la Unesco.

A la tertúlia assistiran el president de la Generalitat, Ximo Puig, la secretària general del PSPV-PSOE de València, Sandra Gómez, l'exsecretari d'Organització del PSOE i amic personal de Carmen Alborch, Ciprià Ciscar, i els secretaris generals del PSPV, Joan Ignasi Pla i Jorge Alarte.

També et pot interessar

stats