El PSPV demana a l’ONU que el feminisme siga patrimoni de la humanitat

Amb aquesta iniciativa, els socialistes arrepleguen ‘‘el llegat de Carme Alborch’’.

El PSPV demana a l’ONU que el feminisme siga patrimoni de la humanitat
El PSPV demana a l’ONU que el feminisme siga patrimoni de la humanitat

La portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de València i candidata a l’alcaldia, Sandra Gómez, ha anunciat una moció per al pròxim ple perquè el consistori inste al Govern d’Espanya a iniciar els tràmits per a demanar a l’ONU que el feminisme siga declarat patrimoni de la humanitat.

Amb aquesta iniciativa, els socialistes arrepleguen ‘‘el llegat de Carme Alborch i la seua lluita incansable per a aconseguir una societat més justa i igualitària’’, ha explicat Gómez.

A més, considera que es tracta d’una proposta que aspira a ‘‘comptar amb el suport unànime de totes les forces polítiques de la corporació, perquè es tracta d’una reivindicació transversal, l’objectiu de la qual és construir un món més just, on les dones puguen aconseguir la igualtat real i efectiva, independentment del lloc de naixement’’. 

‘‘València es convertiria en capital mundial del feminisme’’, ha afegit Gómez, qui creu que aquesta moció ‘‘és el millor homenatge que podem fer a Carme Alborch i a totes les dones que ens han ajudat a avançar’’. 

Per això, ha volgut fer ‘‘una crida a totes les forces polítiques per a treballar per la igualtat i per a seguir removent barreres per damunt de les sigles’’.

També et pot interessar

stats