El pròxim curs universitari sumarà tres nous graus, 27 màsters i sis doctorats

Estes novetats, autoritzades pel Consell, es podran cursar a la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Internacional de València, la Universitat Europea de València i la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir

Parc Científic de la Universitat de València
Parc Científic de la Universitat de València / Universitat de València

El Consell ha autoritzat la implantació, per al curs 2024-2025, de tres nous ensenyaments universitaris oficials de grau —tots en la Internacional—, 27 de màster i sis de doctorat a la Comunitat Valenciana. Es tracta d'estudis que es podran cursar a la Universitat de València (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat d'Alacant (UA), la Universitat Internacional de València (VIU), la Universitat Europea de València i la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV).

-Nous graus: Gestió Logística i Transport; Física, i Ciència de Dades i Intel·ligència Artificial, els tres per la Universitat Internacional de València.

-Nous doctorats: Didàctica de les Ciències Experimentals per la UA en col·laboració amb diverses universitats espanyoles; Història, Patrimoni i Territori per l'UJI; Creació Artística i Intervenció Psicosocial i Desenvolupament Social i Educació per a la Salut i el Benestar, tots dos per la UMH; i finalment, el doctorat en Salut Pública, Comunitària i Addiccions i el doctorat en Ciència de Dades i Big Data, ambdós per la Universitat Internacional de València.

-Màsters: deu pertanyen a la Universitat Internacional de València, set a la Universitat de València, cinc a la Universitat Europea de València, dos a la Universitat Politècnica de València, dos més a la Universitat d'Alacant i, finalment, la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir n'ofereix un.

En la VIU es podran cursar els màsters següents: Comunicació i Narrativa en el Discurs Digital, Fisioteràpia Neurològica, Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicació, Enginyeria Industrial, Metodologies Actives i Digitals, Psicologia en Infància i Adolescència, Enginyeria d'Organització Industrial, Robòtica i Automatització de Processos, Didàctica de les Matemàtiques i, finalment, Fiscalitat Internacional.

Els de la UV són el Màster Universitari en Societat Digital, Màster Universitari en Migracions, Gestió de la Qualitat, Treball Social en l'Àmbit Sanitari, Química i Bioquímica Sanitàries i també Tecnologies Quàntiques. I, en la Politècnica, Protecció Radiològica Ambiental, Rehabilitació i Sostenibilitat en Edificació i Professor/a d'Educació Secundària. D'una altra banda, la UA ofereix el màster en Noves Tecnologies i Eficiència Energètica en Edificació, en Prevenció de la Violència de Gènere i en Intervenció des d'un Enfocament Interdisciplinari.

La Universitat Catòlica de València impartirà un màster en Competències Professionals Avançades per a Mestres; la Universitat Europea, en Direcció i Gestió d'Empreses (MBA), Auditoria de Comptes, Direcció i Gestió de Recursos Humans, Psicologia Jurídica i Forense i, per acabar, en Fisioteràpia Esportiva.

També et pot interessar

stats