El pròxim curs escolar començarà el dilluns 9 de setembre

Educació trasllada als sindicats el calendari del curs 2019/2020 per a educació infantil, primària, secundària, batxillerat, FP i idiomes.

Educació trasllada als sindicats el calendari del curs 2019
Educació trasllada als sindicats el calendari del curs 2019 / 2020 / Thought Catalog

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport proposarà en la mesa sindical que el curs acadèmic 2019/2020 comence el dilluns 9 de setembre per a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional (FP). El nou calendari difereix només en el dia de finalització del curs, que Educació fixa el 18 de juny en educació infantil i primària, i dos dies abans, el 16 de juny per a secundària, batxillerat i FP.

Les escoles d’idiomes comencen l’1 d’octubre

Pel que fa al calendari de la resta d’ensenyaments, l’alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica començarà el 23 de setembre i acabarà el 16 de juny. D’altra banda, l’alumnat d’FP de segona oportunitat iniciarà les activitats el 9 de setembre i acabarà el 16 de juny.

El període de formació de persones adultes serà del 17 de setembre al 12 de juny; d’ensenyaments esportius i artístics, del 23 de setembre al 16 de juny, i d’ensenyaments d’idiomes, de l’1 d’octubre al 24 de juny.

Cinc dies no lectius, a més dels de Nadal i Pasqua

El nou calendari escolar estableix les vacances de Nadal del 23 de desembre al 6 de gener, els dos dies inclosos, i les de Pasqua, del 9 al 20 d’abril de 2020, també els dos inclosos.

Pel que fa als dies no lectius durant el curs escolar, seran festius el 9 d’octubre, l’1 de novembre, el 6 de desembre, el 19 de març i l’1 de maig.

També et pot interessar

stats