Les Proves d'Accés a la Universitat es faran els dies 9, 10 i 11 de juny

La inscripció de l'alumnat serà del 25 de maig al 4 de juny i les notes s'entregaran el 19 de juny.

Les Proves d\'Accés a la Universitat es faran els dies 9, 10 i 11 de juny
Les Proves d'Accés a la Universitat es faran els dies 9, 10 i 11 de juny

Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) del curs 2019-2020 es realitzaran els dies 9, 10 i 11 de juny, en convocatòria ordinària, i els dies 7, 8 i 9 de juliol, en convocatòria extraordinària. Així ho ha aprovat una comissió formada per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les universitats valencianes.

Podrà fer les proves l'alumnat que estiga en possessió del títol de batxillerat o de tècnic superior de formació professional, tècnic superior d'arts plàstiques i disseny, o tècnic esportiu superior. La inscripció dels i les estudiants en les proves ordinàries es realitzarà del 25 de maig al 4 de juny i en el cas de les proves extraordinàries, el termini serà del 22 de juny al 2 de juliol.

Les notes de les proves ordinàries seran entregades el 19 de juny i les de les extraordinàries, el 15 de juliol. A partir d'aquest curs acadèmic, el procés de revisió de les qualificacions s'ha unificat i ja no hi ha reclamacions o segones correccions. Així, únicament hi ha un procés de revisió de la qualificació dels exàmens, que serà realitzat per un corrector diferent del que haja realitzat la primera correcció.

També et pot interessar

stats