Propietaris de vivenda turística demanen una reunió amb l'Ajuntament de València per a aturar les pintades

Recorden que els habitatges turístics no són il·legals i compten amb el consentiment de l'administració

L'Associació de Vivendes per a Estades Curtes de la Comunitat Valenciana demana una reunió amb la regidoria de Turisme / À Punt NTC

L'Associació de Vivendes per a Estades Curtes de la Comunitat Valenciana ha demanat una reunió amb la regidoria de Turisme i la Policia Local de València per tal que no es repetisquen els actes vandàlics de fa una setmana.

Denuncien que se senten abandonats després de l'onada d'atacs vandàlics que han patit. Asseguren que no es tracta d'un fet puntual, sinó que és una cosa recurrent, que es visibilitza en forma de pintades o altres accions. Especialment, s'han vist a zones del Cabanyal o Ciutat Vella.

Per això, demanen a les administracions —concretament, a l'Ajuntament de València— que aplique sancions contra les persones i organitzacions que estan generant este tipus d'atacs. Segons diuen, generen un clima d'agressivitat indiscriminada.

Eric Sanjaime, president d'Avaec, ha explicat que és necessari que el consistori "actue", explicant "que estes vivendes turístiques no són il·legals i compten amb el seu consentiment". Després, "que alguna persona d'estes administracions contacte amb les associacions" darrere dels actes, "per a manifestar que estes accions no es poden realitzar", ha indicat Sanjaime.

També et pot interessar

stats