La promotora de l'Arenal Sound i el Festival de les Arts fa seu el FIB

L'alcaldessa de Benicàssim s'ha reunit aquesta vesprada amb representants del FIB i de l'Arenal Sound

Actuació de Vetusta Morla en el Fib 2019
Actuació de Vetusta Morla en el Fib 2019 / Doménech (Efe)

Dos dies després que acabara la 25a edició del Festival Internacional de Benicàssim continuen les negociacions al voltant de la venda del FIB. L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, s'ha reunit aquesta vesprada amb representants del FIB i de l'Arenal Sound, els possibles compradors de la marca, per a abordar les condicions que exigeix la corporació municipal per a l'organització del festival i que haurà de complir l'empresa que n'assumisca la direcció. 

L'Ajuntament de Benicàssim ja ha avançat que exigirà uns estàndards alts a l'empresa en neteja, seguretat i organització en cas que finalment arribe a un acord amb el FIB per a la seua compra. 

La promotora The Music Republic, que gestiona festivals com l'Arenal Sound i el Festival de les Arts, controlarà i gestionarà el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) a partir del pròxim any. Té l'objectiu de "posicionar de nou al FIB en el més alt del panorama internacional quant al cartell artístic i millorar els estàndards de qualitat", motiu pel qual cuidarà cada detall al màxim.

Així li ho han comunicat els responsables de l'empresa a l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, després d'arribar a un acord amb els propietaris del FIB per a gestionar el festival durant els pròxims anys, segons ha informat la companyia en un comunicat. 

La promotora gestiona festivals com ara l'Arenal Sound, Viña Rock, el Festival de les Arts, Granada Sur, Interestelar Sevilla i Madrid Salvaje, així com gires de concerts.

També et pot interessar