Oberta la platja d'Alboraia després de confirmar-se que la 'tintorera' era un peix gran

Els biòlegs de l'Oceanogràfic han confirmat que el que pareixia un tauró era un peix gran que s'havia acostat més del normal

Diferents serveis de vigilància treballen de manera coordinada per garantir la seguretat davant l'albirament d'aquest tauró.
Diferents serveis de vigilància treballen de manera coordinada per a garantir la seguretat / Ajuntament d'Alboraia

L'Ajuntament d'Alboraia (Horta Nord) ha anunciat fa uns minuts que s'ha obert la platja de la Patacona amb bandera groga.

Els biòlegs de l'Oceanogràfic han confirmat que el que pareixia una tintorera era un peix més gran del normal que s'havia acostat a la costa.

Una hora abans, el consistori havia prohibit el bany en aquesta platja per la presència a l'aigua del que es pensava que era una tintorera.

L'alcaldessa en funcions, Conxa Villena, la Policia Local d'Alboraia, el Servei de Socorrisme i Salvament Marítim han estat treballant de manera coordinada per a garantir la seguretat davant l'albirament d'aquest pressumpte tauró.

Cal recordar que, divendres, la platja de Piles (Safor) va tancar-se als banyistes per l'albirament d'una tintorera o tauró blau (Prionace glauca) aigua endins.

També et pot interessar

stats