El programa de medi ambient ‘Terra viva’ i la ficció d’À Punt, premiats per partida doble

‘Parany’, ‘La Forastera’, ‘Diumenge, paella’, ‘La fossa’ i ‘La Vall’ han sigut reconegudes en la 29a edició dels premis de la Cartelera Turia.

Moments de l'entrega de premis de la Cartelera Turia

À Punt ha rebut diversos reconeixements pel seu contingut aquest cap de setmana. En la 29a edició dels premis de la Cartelera Turia s’ha guardonat la ficció valenciana d’À Punt, concretament les sèries Parany, La Forastera, Diumenge, paella, La fossa i La Vall. La distinció la va recollir el president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, que va compartir el premi amb els professionals que les han fetes possible. En l’acte es va retre homenatge al director i creador de la Cartelera Turia, Vicente Vergara, i va ser el ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, qui va fer entrega d’aquest premi d’honor.

D’altra banda, el programa d’agricultura i medi ambient Terra viva ha sigut guardonat en la IV edició dels Premis Nacionals Aquí Televisión, com el millor programa d’À Punt Media. El premi el van arreplegar anit els presentadors Jordi Payà i Enric Navarro en la gala que es va celebrar al Puig. Terra viva competia en la mateixa categoria amb els programes À Punt Directe, Assumptes interns i Trau la llengua. Aquests reconeixements són els únics que trien directament els lectors de la revista.

També et pot interessar

stats