El Programa d'envelliment actiu contribuïx a retardar la fragilitat física

Al nostre territori, el 17% de la població té més de 65 anys.

Este matí, mig miler de persones majors han posat en pràctica els seus beneficis a l'esplanada de l'Hospital General de València.

L'exercici físic és la base del tractament de la majoria de les malalties cróniques. Això és desprén de les conclusions del Programa d'envelliment actiu. Este matí, mig miler de persones majors han posat en pràctica els seus beneficis a l'esplanada de l'Hospital General de València. Al nostre territori, el 17% de la població té més de 65 anys. 

Juan és septuagenari i patix una malaltia que afecta el seu sistema nerviós. Però no renuncia a fer les tasques diàries gràcies al programa d'envelliment actiu.

Celestina té 72 anys i Maite, 66. Les dos mantenen una vida molt activa. Asseguren que el "zumba" i els balls de saló les ajuden en el quefer diari.    

Tots formen part del Programa d'envelliment actiu. Pacients vinculats al centre de salut que creen grups d'exercici físic i xarxes socials de suport. 

El 78% de la població de la Comunitat Valenciana d'entre 65 i 74 anys patix una malaltia crònica. Mantindre l'activitat contribuïx a retardar la fragilitat física.

També et pot interessar

stats