Els progenitors dels germans assassinats a Godella, pendents de passar a disposició judicial

El magistrat prendrà declaració per separat els dos progenitors.

El jutjat número 4 de primera instància de Paterna està investigant el cas, que es manté obert i a l’espera que arriben les proves forenses
El jutjat número 4 de primera instància de Paterna està investigant el cas, que es manté obert i a l’espera que arriben les proves forenses / EFE

El pare i la mare dels dos germans trobats morts a Godella dijous passat continuen detinguts i a l’espera de passar a disposició judicial per a declarar pel doble parricidi que, presumptament, han comés. Previsiblement aquest pas no tindrà lloc fins dissabte de vesprada, tot i que podria retardar-se a diumenge de matí. 

Els últims interrogatoris policials van acabar amb la detenció del pare, per les incoherències del testimoni. Mentre ell es troba a la caserna de la Guàrdia Civil de Montcada, la mare va ser traslladada a la unitat psiquiàtrica de l’Hospital Arnau de Vilanova perquè els especialistes psiquiàtrics determinen si està en condicions mentals per a prestar declaració davant l’autoritat judicial.

El jutjat número 4 de primera instància de Paterna està investigant el cas, que es manté obert i a l’espera que arriben les proves forenses. El magistrat ha decretat el secret de les actuacions. L’Institut de Medicina Legal de València practica les autòpsies als menuts per a determinar les causes de la mort, i també s’esperen els resultats de les proves toxicològiques realitzades a la mare i al pare. Les anàlisis podrien aportar més dades per a determinar si actuaren amb premeditació. De moment, estan acusats de dos delictes d’homicidi, el del seu fill de tres anys i la seua filla de cinc mesos.

També et pot interessar

stats