Professors de religió demanen una regulació estatal sense “desigualtats” entre comunitats

També demanen a l’Església la participació dels docents en l'elaboració del currículum de l'assignatura.

Arxiu
Arxiu

La Coordinadora de Plataformes de Professors de Religió ha reclamat al govern central una regulació estatal que "no permeta desigualtats flagrants" entre docents en les diferents comunitats autònomes.

La Coordinadora de Plataformes de Professors de Religió assenyala que "existeixen nombrosos buits legals, agreujats, en molts casos, per un clar desistiment de funcions de l'administració educativa" que està generant "multitud de desacords que desemboquen en no poques situacions conflictives, que arriben, fins i tot, als tribunals".

"Entenem que aquesta situació no beneficia a ningú i que és responsabilitat del govern estatal buscar una solució que busque el consens entre totes les parts", exposa la coordinadora. A més, demanen a l’Església la participació dels docents en l'elaboració del currículum de l'assignatura.

Així mateix, s’han dirigit als sindicats perquè no permeten "que aquest col·lectiu de treballadors patisca tanta precarietat en les seues condicions laborals i professionals" i assumisquen la "defensa activa" dels docents de l'assignatura de religió.

També et pot interessar