La proclamació de les belleses torna a la plaça de l’Ajuntament d’Alacant

La bellesa del foc infantil, Andrea del Caño, i les seues sis dames d’honor, reben la banda oficial.

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, li imposa la banda a la Bellesa del Foc infantil, Andrea del Caño
L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, li imposa la banda a la Bellesa del Foc infantil, Andrea del Caño / Simarro

La plaça de l'Ajuntament d'Alacant torna a ser l'escenari de la proclamació de les belleses del foc, després que l’any passat se celebrara a l’auditori de l’ADDA. A l’aire lliure, i amb una excel·lent temperatura, anit va ser proclamada bellesa del foc infantil, Andrea del Caño, de 10 anys, i que pertany a la foguera Polígon de Baver-Bernardo Pérez Salas.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, li va imposar la banda que l’acredita com a màxima representant dels xiquets i les xiquetes en les Fogueres 2018, que enguany celebren el 90 aniversari. També la van rebre les sis dames d'honor: María Victoria Limiñana, de la foguera Alfons el Savi; Sofía Lorente, de Carolines Altes; María Arnaldos, de Sant Blai de Dalt; Marta Cabral, de Florida-Portatge; María Torregrosa, de Foguerer-Carolines; i Laura Romero, de la foguera Benito Pérez Galdós. Les xiquetes estaven assegudes en un escenari, envoltades de grans centres de flors, i on al començament de l’acte es va representar una peça teatral.

El subdelegat del Govern a Alacant, José Miguel Saval, que va actuar com a mantenidor, va demanar a les xiquetes que no s'obliden de somiar, i que mai deixen de fer-ho. Va descriure la bellesa del foc com una "xiqueta preciosa, simpàtica i afectuosa", i va explicar que li agrada el patinatge, la gimnàstica rítmica i la pintura. Saval, que va contar que va ser professor de la mare de la bellesa del foc infantil, li va dir que el més important és que afronte aquest moment feliç i radiant.

Dissabte a la nit serà la proclamació de la bellesa del foc, Aleida González, de 23 anys, i de les seues dames d’honor: Sandra Sánchez, de la foguera Florida Sud; Beatriz Postigo, de Florida-Portatge; Marta Ponce, d'Óscar Esplà; Carmen Ortega, de Sant Blai de Dalt; Trinidad Alonso, d'Escriptor Dámaso Alonso; i Eugenia Vicedo, de Nou Alacant.

Actuarà de mantenidor el director del diari Información d'Alacant, Toni Cabot. En finalitzar la proclamació hi haurà una festa al parc Lo Morant.

També et pot interessar

stats