Processen dues infermeres per la mort d'una xiqueta a l'hospital de Vinaròs en 2018

El titular del jutjat arxiva la causa per als quatre metges en considerar que no van influir en la mort de la menor.

Processen dues infermeres per la mort d\'una xiqueta a l\'hospital de Vinaròs en 2018
Processen dues infermeres per la mort d'una xiqueta a l'hospital de Vinaròs en 2018

El titular del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Vinaròs, que investiga la mort d'una xiqueta de dos anys a l'Hospital Comarcal de Vinaròs (Baix Maestrat) el 13 de novembre de 2018, ha acordat seguir amb la causa contra dos infermeres d'aquest centre en entendre que van poder incórrer en un delicte d'homicidi per imprudència per una negligència en l'administració del sèrum. 

D'aquesta manera, les diligències prèvies es transformen en un procediment abreujat, tot i que la resolució, amb data 23 d'octubre, es pot recórrer davant el jutjat de Vinaròs o l'Audiència Provincial de Castelló.

Pel que fa als quatre metges també investigats, el jutge ha acordat el sobreseïment provisional de les diligències perquè considera que la seua actuació no va influir en la mort de la menor. 

La xiqueta va ingressar al centre hospitalari el 13 de novembre del 2018 per una gastroenteritis, i s'investiga si l'administració de medicaments li hauria provocat el coma, i després la mort. Els advocats de la família de la xiqueta de 20 mesos, que presumptament va morir en rebre una dosi elevada de glucosa a l'Hospital Comarcal de Vinaròs, demanaven penes de presó per a les dues infermeres i la metgessa.

També et pot interessar

stats