Primeres imatges del desolador panorama que ha deixat l’incendi de Begís

El foc s'ha quedat a escassos metres de les cases després d’arrasar 13.100 hectàrees 

Primeres imatges del desolador panorama que ha deixat l’incendi de Begís

El devastador incendi de Begís ha deixat un paisatge desolador en Begís, on les flames han calcinat bona part de la comarca de l’Alt Palància després d’arrasar 13.000 hectàrees. À Punt Mèdia ha tingut accés a les primeres imatges de la zona afectada, que està desallotjada de forma preventiva. 

En les imatges que ha difós l’Ajuntament es pot veure com bona part dels arbres que hi ha entre les aldees d'Arteas de Abajo i d'Arteas de Arriba ha sigut past de les flames. El paisatge verd ha donat pas a un desolador gris. 

El foc s'ha quedat a escassos metros de les cases @ayto_bejis
El foc s'ha quedat a escassos metros de les cases @ayto_bejis

Els veïns de Begís van ser desallotjats de casa el passat dimarts 16 i tenen prohibit l’accés al terme municipal per a previndre incidents. Ara, l’Ajuntament ha difós imatges de la zona més afectada perquè veiem com ha quedat i que, afortunadament, les flames no han arribat a les cases de les aldees d'Arteas de Abajo i d'Arteas de Arriba, malgrat que ha quedat molt a prop de les cases, la planta embotelladora i el càmping. 

El foc que crema des de dilluns a l'Alt Palància s'ha convertit ja en el més destructiu des del 2012 a la Comunitat Valenciana. L'últim balanç d'afectació parla ja d'unes 13.100 hectàrees calcinades. La superfície cremada supera ja l'incendi declarat a la Vall d'Ebo (11.750 hectàrees).

També et pot interessar

stats