Primeres actuacions policials per les mesures adoptades respecte al coronavirus

La Policia Local de Castelló ha realitzat ja quatre actuacions.

Primeres actuacions policials per les mesures adoptades respecte al coronavirus
Primeres actuacions policials per les mesures adoptades respecte al coronavirus

La Policia Local de Castelló ha realitzat quatre actuacions per incompliment de la resolució del 13 de març de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'acorden mesures especials de caràcter preventiu en matèria d'espectacles públics, activitats recreatives, activitats socioculturals i establiments públics per a limitar la propagació i contagi del Covid-19.

Es tracta d'un restaurant, un bar (de desdejunis/esmorzars) i dues cafeteries.

Les tasques de supervisió i vigilància del tancament d'establiments començaren ahir a les 00.00 hores, després que el Consell anunciara que, a partir d'aquella hora, havien de tancar bars, restaurants i activitats d'oci.

En aquest moment només es va detectar un incompliment. El cas d'un restaurant, al qual se li va obrir acta per continuar obert i no haver fet fora les persones que estaven a l'interior.

Les següents actuacions han tingut lloc aquest matí quan els agents han comunicat als propietaris d'un bar l'incompliment de les mesures aprovades per la Generalitat i han procedit al tancament del local i a l'obertura d'acta per l'incompliment.

En els altres dos casos, es tracta de dues cafeteries que estaven realitzant servei com a tal i, després de l'obertura de l'acta d'incompliment, han cessat el servei de cafeteria, però han continuat obertes per a la venda de pa. En els tres casos l'afluència de persones era baixa.

La policia ha rebut també algunes telefonades de possibles incompliments que, quan hi han arribat, han resultat ser falses alarmes.

Pel que fa al possible incompliment del decret de suspensió de les festes de la Magdalena anunciat ahir de vesprada per l'Ajuntament de Castelló, de moment no s'ha realitzat cap servei.

També et pot interessar

stats