Primera sessió del juí per la custòdia de l'únic supervivent de l’accident d'un telefèric a Itàlia

Els pares van morir i l'avi matern se'l va emportar a Israel

Juí per la custòdia d'Eitan, l'únic supervivent de l’accident d'un telefèric

A Israel, aquest dijous ha tingut lloc la primera sessió del juí per la custòdia d'Eitan, l'únic supervivent de l’accident d'un telefèric a Itàlia el maig passat i que va costar la vida a 14 persones, inclosos els seus pares. L'avi matern se'l va emportar a Israel. Ara la família de son pare l’acusa de segrest i de voler beneficiar-se de la considerable indemnització que rebrà el menor de les asseguradores.

Màxima expectació davant del que va començar com una disputa familiar i ara s'ha convertit en una lluita entre dos països: Itàlia i Israel. Aquest dijous, davant d'un tribunal familiar de Tel-Aviv, les famílies no han arribat a un acord sobre la custòdia d’Eitan, de sis anys, únic supervivent de l'accident de telefèric a la regió del Piemont, en què van morir els pares, un germà i 11 persones més.

El menor rebrà una indemnització milionària

"Hem de pensar en l'interés i la seguretat del xiquet", ha dit l'advocat que manté que l'avi matern d'Eitan, un exmilitar, que se'l va endur a Israel després d'una visita a Itàlia, no ha comés cap il·legalitat.

Però la família del pare l’acusa de segrest i de voler beneficiar-se de la futura indemnització milionària que rebrà el menor.

"Només vull que Eitan torne a casa tan prompte com siga possible”, ha afirmat sa tia a l'eixida del tribunal, que també ha suggerit que l'exmilitar israelià hauria tingut el suport dels serveis secrets israelians amb un pla completament organitzat. La decisió de la custòdia d'Eitan la prendrà el tribunal d'ací a dues setmanes.

També et pot interessar

stats