La primera nit amb toc de queda: tranquil·litat, controls policials i festes dissoltes

El president Ximo Puig ha agraït l'actitud "immensament responsable" de la ciutadania valenciana i dels centres de treball.

VÍDEO | La primera nit amb toc de queda: tranquil·litat, controls policials i festes dissoltes

La primera nit amb toc de queda fins a les 6 del matí a la Comunitat Valenciana ha estat marcada per la tranquil·litat, com han informat els ajuntaments, però també pels controls policials, reforçats per a vigilar el compliment de les noves mesures.

A la ciutat de València, la Policia Local ha alçat 83 actes per incompliment de l'horari nocturn establit per Sanitat Universal i ha denunciat tres locals. A més, han detingut quatre persones.

L'operatiu policial establit a Alacant, per la seua part, ha interposat 90 denúncies a persones que no portaven la mascareta, que estaven consumint alcohol i que fumaven sense mantindre la distància obligatòria. La Policia Local ha desallotjat tres botellots i ha intervingut en dues festes privades.

A Castelló de la Plana també hi ha hagut incompliments en domicilis i, tot i que les autoritats han informat que no hi ha hagut cap incidència greu, han hagut de dissoldre set festes. En el cas d'Elx, el total d'incompliments de la restricció horària en la primera nit ha ascendit a 104. La Policia Local ha sancionat 50 persones per consumir alcohol al carrer i 49 més per no portar mascareta.

Les autoritats han coincidit a dir que la nit s'ha viscut amb normalitat i sense incidents rellevants. El president de la Generalitat, Ximo Puig, a través d'un missatge en Twitter, ha agraït l'actitud "immensament responsable" de la ciutadania valenciana i dels centres de treball.

També et pot interessar

stats