El preu de viatjar en pandèmia: 30 sanitàries de Xàtiva estan confinades a Malta

Les joves denuncien que han de pagar la manutenció de l’hotel Covid on es troben, després de donar positiu una persona de l’avió

Un grup de 30 sanitàries de Xàtiva es troba confinat a Malta / À Punt NTC

Aquest divendres. un grup de 30 sanitàries de Xàtiva, que es troben confinades en un hotel de Malta per un positiu detectat en l'avió del viatge, han denunciat que nigú es fa càrrec de la manutenció i els responsables de l’hotel els obliguen a assumir les despeses que hauria de cobrir l'assegurança. 

Les joves fisioterapeutes han assegurat a À Punt Notícies que estan vacunades i amb prova PCR negativa, però estan confinades des del 29 de juny. Segons indiquen, tampoc tenen garantit que els paguen el vol de tornada, previst per a l'11 de juliol. 

Les joves han contactat amb un servei d’advocats, però des de les organitzacions de consumidors i les agències han insistit que contractar una cobertura de viatge en temps de Covid-19 és imprescindible. A més, s'han de consultar al detall les condicions de cada país, guardar tots els justificants de pagaments i, si cal, recórrer als serveis consulars.

També et pot interessar

stats