El presumpte assassí de l'advocada de Saragossa va matar la seua dona el 2003

La víctima i el presumpte autor del crim mantenien una relació sentimental.

El presumpte assassí de l\'advocada de Saragossa va matar la seua dona el 2003
El presumpte assassí de l'advocada de Saragossa va matar la seua dona el 2003

Una dona de 48 anys ha sigut assassinada a Saragossa per un home amb qui mantenia una relació sentimental i a qui havia defensat com a advocada quan el van condemnar per l'assassinat de la seua dona el 2003, segons ha confirmat la delegada del govern a Aragó, Carmen Sánchez. 

La Policia Nacional ha trobat aquesta matinada el cos de la víctima a la casa on residia el presumpte autor del crim. 

Amb aquesta, ja són tres les dones que han mort a mans de les seus parelles o exparelles des que va començar 2019 i 978 des de 2003 quan van començar a comptabilitzar-se els crims masclistes. A més, s'investiguen 5 casos més de morts violentes de dones en què no es descarta cap hipòtesi.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats