La presumpta víctima d’una violació en grup a la Marina Alta identifica els acusats

Els tres acusats van ser detinguts i estan ingressats en centres de menors, mentre que un quart investigat està en llibertat sota arrest domiciliari.

Vehicle de la Guàrdia Civil, en una imatge d’arxiu
Vehicle de la Guàrdia Civil, en una imatge d’arxiu

La presumpta víctima d’una violació en grup a la Marina Alta al juliol de l’any passat ha reconegut els tres principals acusats i ha identificat el lloc on s’hauria produït l’agressió sexual. 

Tant la víctima com els acusats són menors d’edat i eren companys d’institut a Pego. L’agressió sexual, que es va jutjar aquest dimecres als jutjats de menors d’Alacant, s’hauria produït al juliol de l’any passat, però no es va denunciar fins al març d’enguany. Els tres acusats van ser detinguts i estan ingressats en centres de menors, mentre que un quart investigat està en llibertat sota arrest domiciliari.

Durant la vista, la xica va declarar protegida per una mampara i va identificar els acusats com els seus violadors. Ells van negar els fets, que suposadament van ocórrer quan la jove tenia 14 anys, i van dir que hi hagué una relació sexual consentida amb un d’ells.

També et pot interessar