El pressumpte assassí de Marta Calvo serà interrogat per la mort d’una altra dona

El Tribunal Superior de Justícia li imputa un nou delicte d’homicidi i un altre d’omissió del deure de socors.

El pressumpte assassí de Marta Calvo, J. I. Palma
El pressumpte assassí de Marta Calvo, J. I. Palma / À Punt NTC

El jutjat d’instrucció número 20 de València ha citat a declarar Jorge Ignacio Palma, l’autor confés de la mort de Marta Calvo, per a interrogar-lo sobre la mort d’una altra dona que va ocórrer el passat mes de juny al barri de Russafa de la ciutat de València.

La citació per a declarar, prevista per al dia 20 de març, arriba després que, aquest dimecres, la Policia Nacional imputara un nou delicte d’homicidi al presumpte assassí de Marta Calvo.

Ara, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana l’investiga per aquest homicidi i per un altre delicte d’omissió del deure de socors.

La policia també considera Palma sospitós d’una temptativa d’homicidi d’una tercera dona, si bé no es coneixen més detalls sobre aquest cas.

Juntament amb els dos delictes que la policia ha imputat formalment a l’autor confés de l’assassinat de Marta Calvo, també s’investiga la seua implicació en la mort d’una dona brasilera que exercia la prostitució al barri de Russafa i per la qual Palma ja va ser detingut.

Hi ha també les denúncies d'almenys tres dones més, que acusen Jorge Ignacio Palma d’haver mantingut amb elles pràctiques sexuals amb cocaïna.

Aquestes investigacions se sumen a les iniciades per la Guàrdia Civil i el jutjat d’instrucció número 6 d’Alzira el passat mes de desembre, després que l’acusat s’entregara i confessara la mort de Marta Calvo, que va atribuir a un accident.

Segons la versió de Palma, en descobrir que la jove no respirava, va esquarterar el cos i se’n va desfer llançant-lo en diversos abocadors pròxims a Manuel.

Tres mesos després dels fets, la Guàrdia Civil continua buscant les restes de la jove d’Estivella, que aquest dijous hauria complit 26 anys.

També et pot interessar

stats