La pressió hospitalària puja per quart dia consecutiu, amb 184 persones ingressades

La Conselleria de Sanitat Universal ha comunicat 281 contagis de coronavirus i no ha notificat cap defunció 

Sanitàries tracten a un pacient en una UCI d'un hospital a Darmstadt (Alemanya)
Sanitàries tracten un pacient en una UCI / Reuters

El nombre de malalts ingressats per coronavirus als hospitals puja lleugerament, però de manera sostinguda a la Comunitat Valenciana. Per quart dia consecutiu, creix la pressió hospitalària, amb 184 persones ingressades als centres sanitaris, 36 més que fa una setmana. Augmenten també els ingressos en les unitats de cures intensives, amb 54 malalts en vigilància intensiva, 14 més que dijous passat. 

Des de dilluns, quan es complien nou dies de la fi de la majoria de les restriccions al territori valencià, pràcticament tots els indicadors que permeten analitzar l’evolució de la pandèmia han empitjorat, només a excepció de les defuncions. 

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat aquest dijous 281 nous contagis de coronavirus, els mateixos que ahir. Aquest registre segueix elevant la mitjana de casos diaris: en l’última setmana s’han notificat 200 positius de mitjana cada dia, 80 més que dijous passat. 

Així mateix, augmenten el nombre de persones malaltes de Covid-19 a la Comunitat Valenciana. Hui dia hi ha 2.113 casos actius de coronavirus, mig centenar més que fa una setmana. 

D’altra banda, aquest dijous no s’ha comunicat cap defunció des de l’última actualització, per la qual cosa el total de persones que han mort des de l’inici de la pandèmia es manté en 7.824. 

També et pot interessar

stats