La pressió hospitalària baixa un 30% en una setmana

Hui dia hi ha 113 persones ingressades per coronavirus, 32 d’elles a l'UCI

Imatge d'arxiu d'una de les sales de l'Hospital Clínic de València
Imatge d'arxiu d'un dels corredors de l'Hospital Clínic de València / Efe

Bones notícies als centres sanitaris valencians. Mentre avança el ritme de vacunació a la Comunitat Valenciana, amb vora el 20% de la població amb la pauta completa, la pressió hospitalària continua alleugerint-se. 

Hui dia hi ha 113 persones ingressades als hospitals. Són vora un 30% menys que fa una setmana, quan hi havia 159 malalts que ocupaven un llit en planta. Cau també la pressió a les unitats de cures intensives, encara que més lentament, amb 32 pacients en vigilància intensiva, 5 menys que dilluns passat. 

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat 141 nous contagis per Covid i 280 altes des de dissabte. Així, baixa lleugerament el nombre de casos actius, fins a 1.446 malalts en aquests moments. 

Pel que fa a les defuncions, repunten després de tres jornades consecutives sense notificar-ne cap. La Conselleria de Sanitat Universal ha comunicat cinc decessos des de l’última actualització de dissabte, tot i que cap no correspon als últims set dies. Tres són del mes de desembre, una de març i l’altra de maig. D’aquesta manera, les morts s’eleven a 7.420 des de l’inici de la pandèmia. 

També et pot interessar

stats