La pressió als hospitals creix de forma moderada, però constant

La incidència puja quatre punts, fins a 137,27 casos

Una infermera atén una pacient en l'UCI de l'Hospital Infermera Isabel Zendal
Una infermera atén una pacient a l'UCI de l'Hospital Enfermera Isabel Zendal / Eduardo Parra (Europa Press)

La pressió als hospitals està creixent de forma moderada, però constant. Els malalts de Covid a la Comunitat Valenciana ja suposen el 3,12% de tots els ingressats (aquest dilluns representaven el 2,92%). Igualment, ja ocupen el 8,17% de les places UCI, vora un punt i mig més que dilluns. Les places UCI ocupades són més de dos punts superiors a la Comunitat Valenciana que al conjunt d'Espanya (5,95%).

L'informe del Ministeri també mostra com la incidència entre els menors d'11 anys continua sent la més elevada, i que continua repuntant. Aquest dimarts ha arribat a 211,11 casos per cada 100.000 habitants, més de set punts més que dilluns.

La incidència valenciana ha pujat quatre punts més, fins a 137,27 casos per cada 100.000 habitants. Aquest indicador es torna a situar aquest dimarts per davall de la mitjana espanyola per primera vegada des del 25 d'octubre. Al conjunt d'Espanya, la incidència s'ha situat en 139,10 casos, prop de set punts més que dilluns, segons les dades que cada dia dona el Ministeri de Sanitat.

També et pot interessar

stats