Presó per a un capellà per abusos continuats a dos menors

El col·legi María Auxiliadora de Vigo l’ha apartat de manera immediata del seu treball.

Presó per a un capellà per abusos continuats a dos menors
Presó per a un capellà per abusos continuats a dos menors

Un jutjat de Cambados ha decretat l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança d’un sacerdot salesià adscrit al col·legi María Auxiliadora de Vigo per suposats abusos a menors d’edat.

La Policia Nacional el va detindre per suposadament fer tocaments a sis menors mentre dormien en un campament d’estiu a Cambados. Altres menors el van sorprendre mentre ho feia i almenys tres famílies van presentar una denúncia a la comissaria.

La policia va detindre el religiós, que va passar a disposició judicial. El jutge li imputa delictes continuats d’abusos sobre dos menors d’edat.

La direcció del col·legi Salesians María Auxiliadora de Vigo ha assenyalat que diversos participants en un campament van indicar a una educadora “alguns comportaments inadequats” per part d’un salesià.

Segons la direcció del centre, aquests comportaments són “contraris al codi de conducta per a la protecció de menors i adults vulnerables que s’aplica en tots els nostres centres”.

Per tot això, el centre va apartar el capellà de manera immediata del seu treball amb els menors. Ara tractarà d’aclarir el que ha succeït amb els xiquets i les famílies, i es va posar a la seua disposició i els va traslladar l’obertura d’un expedient informatiu.

També et pot interessar

stats