A presó tres detinguts per la violació múltiple d'una jove a Torrevella

Els fets van ocórrer el passat 8 de setembre, el mateix dia que van detindre els presumptes autors materials

Un Policia Nacional a València en una imatge d'arxiu
Un Policia Nacional a València en una imatge d'arxiu / Europa Press

Tres homes entre 19 i 30 anys que passaven les vacances a Torrevella (Baix Segura) han ingressat en presó per, presumptament, cometre una violació múltiple a una jove turista de 18 anys en un apartament de la localitat.

La Guàrdia Civil ha informat aquest dimarts d'aquests fets que van ocórrer el passat 8 de setembre i que van desembocar en la detenció al cap de poques hores dels tres presumptes autors materials de la violació (dels quals no s'han donat més dades) i d'un quart individu, que ha quedat lliure amb mesures cautelars per còmplice en trobar-se a l'apartament, però sense participar en l'agressió sexual.

La denúncia de la jove es va efectuar el mateix dia 8 i la investigació de l'equip Dona-Menor (EMUME) de la Comandància de l'institut armat d'Alacant es va desenvolupar ràpidament davant la sospita que els autors podien estar de pas a Torrevella i podien abandonar la localitat en qualsevol moment.

Els agents van localitzar els homes i també l'escenari de la violació múltiple a penes unes hores després de la denúncia i es va realitzar una reconstrucció dels fets, que va permetre concloure que la jove de 18 anys havia eixit a sopar i prendre alguna cosa per una zona d'oci amb una amiga.

Un dels arrestats va entaular conversa amb ella i, mitjançant engany, la va portar fins a un apartament allunyat d'aquella zona de Torrevella per a, una vegada allí, agredir sexualment la víctima.

Posteriorment, també ho van fer altres dos homes, mentre que un quart estava a l'habitatge, del qual la víctima va aconseguir fugir per a eixir al carrer i ser auxiliada per uns vianants, que la van ajudar a arribar a la caserna de la Guàrdia Civil.

L'institut armat ha destacat que "gràcies a la decisió de la víctima" de denunciar els fets es va facilitar la identificació i captura dels autors i de nombroses proves.

El jutjat d'instrucció número 1 de Torrevella ha portat el cas i és el que ha decretat la presó dels tres presumptes agressors sexuals, així com que el quart quede en llibertat amb mesures cautelars de prohibició d'eixida del territori nacional i l'obligació de comparéixer davant el jutjat cada 15 dies.

També et pot interessar

stats