Presó provisional per a un home de 35 anys que va agredir sexualment una menor a Lugo

L'agressió va tindre lloc a les cinc del matí, quan la jove de 16 anys tornava de celebrar la primera nit de l'any.

Vehicle de la Policia Nacional, en una imatge d’arxiu
Vehicle de la Policia Nacional, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home de 35 anys com a presumpte autor d’una agressió sexual a una menor de 16 anys durant la nit de Cap d'Any a Lugo. L’home ha passat a presó provisional aquest dijous.

L'agressió va tindre lloc vora les cinc del matí, quan una menor tornava de celebrar la primera nit de l'any amb els seus amics i caminava amb el presumpte agressor per un dels carrers de la ciutat.

L'home va voler agredir-la sexualment al carrer i ella va començar a cridar. Tres xics que també es trobaven per la zona van escoltar la jove i hi van acudir per a ajudar-la.

Quan van arribar, el detingut va eixir corrent i els tres joves el van perseguir fins a aconseguir retindre'l. Després, van telefonar els serveis del 112, que van informar dels fets a la Policia Nacional per a intervindre.

La menor va ser traslladada en ambulància fins a l'hospital perquè se sotmetera a una sèrie d'anàlisis i proves de protocol que es realitzen en aquesta mena de casos.

Investiguen una violació a tres joves dels EUA a Múrcia

D'altra banda, la Policia Nacional investiga un cas de presumpta violació a tres ciutadanes nord-americanes que va tindre lloc en el barri de Santa Eulalia de Múrcia la nit de Cap d'Any.

Segons la denúncia per agressió sexual, tres xiques nord-americanes que es trobaven de pas per la ciutat van pujar al seu domicili amb uns joves amb què havien fet amistat i aquests les van agredir sexualment.

També et pot interessar

stats