Presó provisional per a tres dels detinguts per la presumpta agressió sexual en grup a Benidorm

Per als altres dos investigats, la jutgessa de guàrdia ha decretat llibertat provisional amb càrrecs.

Els cinc detinguts per una presumpta agressió sexual grupal a una jove a Benidorm arriben al palau de justícia de Benidorm

La jutgessa de guàrdia ha decretat la presó provisional, comunicada i sense fiança per a tres dels cinc detinguts, de 18 i 19 anys, per la presumpta agressió sexual en grup a Benidorm (Marina Baixa) a una jove noruega de 20 anys. 

Els joves han ingressat en un mòdul especial de seguretat per a interns de menys de 21 anys de la presó de Villena per a evitar que es barregen amb reclusos de més edat.

Fins ara havien pernoctat als calabossos de la caserna de la Guàrdia Civil d'Altea i aquest divendres els han traslladat al centre penitenciari d'Alacant II a Villena.

La xica els havia acusat de violació grupal, però el delicte que se'ls imputa i que els porta a presó és el d'abús sexual. La defensa ha anunciat que recorrerà contra l'orde d'ingrés en presó.

Els altres dos investigats han quedat en llibertat provisional amb càrrecs i sense mesures cautelars, encara que continuen investigats en la causa. 

Els joves han estat declarant en el palau de justícia de Benidorm durant més de 12 hores. Dos dels xics han admés davant la jutgessa haver mantingut relacions sexuals amb ella, però asseguren que ho feren individualment i amb el seu consentiment.

La víctima que ha denunciat haver patit la violació grupal va acudir al centre de salut de l'Alfàs del Pi sense roba interior i amb el vestit posat del revés. L'altra va poder fugir, però ha dit a la magistrada que abans també va patir tocaments per part d'alguns dels detinguts. 

Les famílies dels detinguts s'han desplaçat des de França per a estar al costat dels fills.

També et pot interessar