Presó provisional per al president d’un club esportiu d’Alacant per abusos sexuals i corrupció de menors

La magistrada li ha imposat dues ordes d’allunyament de dos menors de 12 anys amb qui hauria mantingut relacions sexuals.

Imatges del vídeo policial de la detenció de president del club Joves Promeses d'Alacant
Imatges del vídeo policial de la detenció de president del club Joves Promeses d'Alacant / CNP

La jutgessa de guàrdia del Jutjat número 3 d'Alacant ha decretat presó provisional per a el president un club de futbol juvenil de la ciutat per presumptes abusos a menors. 

La magistrada l’acusa de corrupció de menors, abusos i falsedat documental, i ha decretat dues ordes d'allunyament de dos menors de 12 anys, que haurien reconegut haver mantingut relacions sexuals amb l’home. 

L’acusat, que té 32 anys, va negar els fets en seu judicial. Té una condemna en ferm del 2008 per pornografia infantil i corrupció de menors.

La Policia Nacional el va detindre dijous passat en detectar que suposadament havia falsificat el certificat de delictes sexuals. Durant la investigació els agents van descobrir dotzenes de converses amb menors, entre els quals hi ha els dos xiquets que han reconegut els presumptes abusos.

Juntament amb el club esportiu, l’acusat presidia una associació que organitza activitats entre el públic infantil juvenil. Fins al curs passat també havia treballat de monitor de menjador en un col·legi públic de la zona nord d'Alacant.

També et pot interessar

stats