Presó provisional per a la parella detinguda per l'assassinat d'un home a Alacant

Tant la dona com l’home s’han negat a declarar després de la seua detenció.

La dona, de 48 anys, va ser detinguda dilluns per la mort del seu marit, de 69 anys, amb el qual s'havia casat feia dues setmanes.
La dona, de 48 anys, va ser detinguda dilluns per la mort del seu marit, de 69 anys, amb el qual s'havia casat feia dues setmanes.

El jutjat d'instrucció número 8 d'Alacant, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dijous, 23 d’agost, l'ingrés en presó provisional, sense fiança, per a la parella detinguda per l'assassinat d'un home a Alacant. 

La dona, de 48 anys, va ser detinguda dilluns per la mort del seu marit, de 69 anys, amb el qual s'havia casat feia dues setmanes. L'home presumptament la va ajudar en el crim, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Els dos s'han negat a declarar després de la seua detenció, segons fonts policials. Tant l’home com la dona seran investigats en una causa oberta per un delicte d'assassinat.

La víctima va morir a conseqüència de les ferides rebudes amb un tornavís. En el crim, la detinguda, que suposadament necessitava cadira de rodes, sembla que va actuar ajudada per l'altre home, que era el seu cuidador, si bé en el moment de l'agressió mortal ella estava dempeus, segons van precisar fonts de la recerca. Segons informacions publicades, aquest era el quart matrimoni de la detinguda.

També et pot interessar

stats