Presó provisional per al pare i la mare de la xiqueta d'Alcoi ingressada amb lesions greus

Se’ls investiga per un delicte de lesions greus i un altre de violència domèstica habitual.

El pare de la menor ix de les dependències policials
El pare de la menor ix de les dependències policials

La titular del jutjat de primera instància i instrucció número 4 d'Alcoi, en funcions de guàrdia, ha acordat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança, dels dos progenitors de la xiqueta de tres mesos que està ingressada a l’hospital amb fractures costals i hematomes.

Els dos, un home de home de 25 anys i la dona de 20 detinguts a Alcoi, queden investigats en una causa oberta per un delicte de lesions greus i un delicte de violència domèstica habitual, sense perjuí d'una ulterior qualificació.

Aquesta causa continuarà sent instruïda pel jutjat de primera instància i instrucció número 3 del partit judicial d’Alcoi, que ja havia obert diligències prèvies amb anterioritat per aquests fets, després de l'ingrés hospitalari de la menor.

La jutgessa de guàrdia ha adoptat, a més, una sèrie de mesures cautelars de caràcter civil. Així, ha acordat suspendre per a tots dos progenitors el dret a l'exercici de la pàtria potestat respecte de la menor i atribuir la seua guarda i custòdia a la Generalitat. També ha suspés el règim de visites i la comunicació entre els pares i la menor, fins i tot al centre penitenciari.

D'altra banda, ha acordat atribuir de manera provisional la guarda i custòdia de fet d'una altra filla de la parella, de quatre anys, a una familiar, sota la supervisió dels serveis socials.

També et pot interessar

stats