Presó provisional per a la mare dels dos germans assassinats a Godella

El jutge li ha pres declaració a l'Hospital de Llíria, on la dona estava detinguda.

Jutjat de Paterna
Jutjat de Paterna / Manuel Bruque (Efe)

El titular del jutjat d’instrucció número 4 de Paterna ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a la mare dels dos germans assassinats a Godella, un xiquet de tres anys i una criatura de cinc mesos. 

El jutge ha pres la decisió després d'interrogar-la a l’Hospital de Llíria, on estava detinguda perquè els especialistes avaluaren el seu estat mental.

Segons fonts pròximes a la investigació i a l’espera que l’autòpsia determine les causes de la mort, els cadàvers dels dos menors presentaven colps al cap. Les mateixes fonts han assenyalat que, pel que sembla, la dona pateix desequilibris mentals i tenia al·lucinacions, i el dia de la mort dels xiquets va tindre un brot psicòtic.

El jutge ja va decretar aquest dissabte l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, per al pare. Segons el Tribunal Superior de Justícia valencià, abans de la compareixença, en la qual el sospitós s'ha acollit al seu dret a no declarar després d'estar quasi tota la jornada en dependències judicials, el jutge ha pres declaració a dos testimonis. 

També et pot interessar

stats