Presó provisional per a l'home que presumptament va assassinar la seua dona a Calp

El jutjat de violència sobre la dona de Dénia ha acordat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home que continua hospitalitzat.

Presó provisional per a l\'home que presumptament va assassinar la seua dona a Calp
Presó provisional per a l'home que presumptament va assassinar la seua dona a Calp

El jutjat de violència sobre la dona de Dénia ha acordat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut el dijous de la setmana passada a Calp com a presumpte autor de la mort de la seua parella, una dona de 57 anys.

La decisió ha sigut adoptada pel titular del jutjat d'instrucció 1 de Dénia, que està en funcions de guàrdia i substitueix la titular del jutjat de violència sobre la dona, després que la comissió judicial es traslladara a l'hospital on es troba ingressat l'investigat perquè declarara. 

Dilluns, l'home, de 61 anys, va matar presumptament la seua dona i després va intentar suïcidar-se. Segons fonts de la investigació, la filla de la dona, fruit d'una relació anterior, va ser qui va trobar sa mare morta i la parella ferida vora la 1:30 en una vivenda de la urbanització Vallesa.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida a la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats