Presó provisional sense fiança per a l'home acusat de matar i esquarterar una jove a Alcalá de Henares

Les restes mortals de la jove les van trobar en un frigorífic dijous passat.

Presó provisional sense fiança per a l\'home acusat de matar i esquarterar una jove a Alcalá de Henares
Presó provisional sense fiança per a l'home acusat de matar i esquarterar una jove a Alcalá de Henares

El jutjat d'instrucció número 2 d'Alcalá de Henares (Madrid), en funcions de guàrdia, ha ordenat hui la presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte responsable de la mort d'una jove, companya sentimental seua, les restes de la qual van trobar en un frigorífic a l'habitació que tenia llogada en aquesta ciutat.

El detingut, de 42 anys, investigat per un delicte d'homicidi, s'ha negat a declarar aquest matí davant dels agents de policia. A més, hui estava previst fer l'autòpsia a la jove, de 22 anys, però no ha sigut possible, ja que les restes mortals continuen congelades. Per tant, caldrà esperar un temps més per a poder fer-li la necròpsia per a confirmar si el cadàver correspon a aquesta xica.

La investigació va començar quan la mare de la jove va denunciar el 30 de desembre passat la desaparició de la seua filla, de qui no sabia res des d'octubre del 2017. Dijous passat els agents van aconseguir entrar i registrar l'habitatge on la xica desapareguda havia viscut amb la parella sentimental. Allí van trobar la cambra frigorífica amb el cos esquarterat d'una dona, i tot apunta que és el cadàver de la xica desapareguda.

També et pot interessar

stats