Presó provisional sense fiança per a la detinguda per la mort d'un menor a Elda

Està investigada per la mort per asfixia del fill de la seua parella.

Imatge del pas a disposició judicial de la detinguda per la mort el fill de la parella, a Elda
Imatge del pas a disposició judicial de la detinguda per la mort el fill de la parella, a Elda / Morell (Efe)

El Jutjat d'Instrucció número 2 d'Elda ha ordenat presó provisional comunicada sense fiança per a la dona detinguda per la mort del fill d'acolliment de la seua parella el mes d'agost passat. La detinguda està sent investigada pels delictes d'assassinat, denúncia falsa i simulació de delicte

Els delictes de denúncia falsa i simulació de delicte responen al fet que la dona va relatar en el seu moment un suposat assalt a la vivenda, que hauria acabat amb la defunció del menor, i, posteriorment, va presentar per escrit una denúncia. Els fets es van produir el 31 d'agost del 2017 quan, segons va explicar la investigada, ella i el xiquet baixaren al carrer i uns homes amb la cara tapada els van obligar a tornar a casa. Una veïna va trobar el menor mort i la dona, que estava embarassada, lligada amb contusions i una bossa al cap.

Declaracions i reconstrucció 

No obstant això, durant la investigació, els agents van descartar l'existència dels agressors i van constatar les nombroses contradiccions realitzades per la detinguda, tant en les declaracions com en la reconstrucció dels fets, explica la Policia a través d'un comunicat.

Després de diverses gestions, la dona, de 31 anys, va ser detinguda quan eixia del seu domicili. Els agents van dur a terme l'entrada i el registre de dos immobles on s'ha intervingut diversa documentació que està pendent d'estudi.

També et pot interessar

stats