Presó provisional sense fiança per als dos detinguts per la violació en grup a una menor a la Safor

El tercer arrestat, un jove de quinze anys, ha ingressat en un centre de menors.

Vehicle de la Guàrdia Civil, davant del jutjat de Gandia, aquest dimecres
Vehicle de la Guàrdia Civil, davant del jutjat de Gandia, aquest dimecres / À Punt NTC

El jutjat número 3 de Gandia que instrueix la violació en grup a una menor a la Safor ha ordenat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança dels dos detinguts acusats. D'altra banda, la magistrada ha decretat l'internament del jove de 15 anys també detingut i acusat de participar en l'agressió. El jove ingressa en un centre de menors durant almenys sis mesos, prorrogables tres mes, en règim semiobert, a instàncies de la Fiscalia.

Els dos adults que suposadament van perpetrar la violació estan acusats de gravar l'acció en vídeo i compartir les imatges per un sistema de missatgeria.

El cas té l'origen en la denúncia de la jove a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, en què acusa els tres detiguts de violar-la el passat dissabte 17 d'octubre. S'investiga si la víctima va ser drogada. Les detencions es van completar al llarg del cap de setmana.

Aquesta presumpta violació en grup a la Safor és la tercera agressió d'aquestes característiques que ha trascendit en els últims quinze dies a les comarques del centre, després dels casos de la Vall d'Albaida i l'Horta Nord.

També et pot interessar

stats