Presó provisional per als detinguts per la presumpta violació de la xica de 17 anys a Borriana

Estan investigats en una causa oberta pels delictes de detenció il·legal i d’agressió sexual.

Els detinguts ixen de dependències policials en el cotxe de la Guàrdia Civil
Els detinguts ixen de dependències policials en el cotxe de la Guàrdia Civil

El jutjat d’instrucció número 5 de Vila-real, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per als dos homes detinguts el passat dia 1 de gener per la presumpta violació d’una menor d’edat a Borriana durant la Nit de Cap d’Any. Els dos estan investigats en una causa oberta pels delictes de detenció il·legal i d’agressió sexual. 

L’actuació policial es va iniciar quan els agents de la policia van tindre coneixement, a través de l’Hospital de la Plana de Vila-real, de l’assistència a una menor de 17 anys, la qual havia sigut víctima presumptament d’una agressió sexual quan es disposava a tornar al seu domicili en la matinada de l’1 de gener. 

Aquest divendres, el jutge del cas també va prendre declaració a la menor i als testimonis dels fets investigats. El fiscal en cap de Castelló, José Luis Cuesta, ha desmentit algunes informacions que apunten que aquestes persones podrien estar implicades en el cas. "En aquest moment de la investigació, si hi haguera alguna persona més implicada, ja s'hauria practicat la detenció", ha afirmat. 

A Borriana, 2.500 persones ja s’han concentrat dues vegades per a condemnar els fets i el Consell ha mostrat el suport a la víctima i la seua família. 

També et pot interessar