Presó provisional per als detinguts per la desaparició de l’alacantina Núria Escalante a Eivissa

Els primers indicis apunten a una desaparició no voluntària

Moment del pas a disposició judicial de dos dels detinguys

El jutjat d'instrucció número 4 d'Eivissa ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per als cinc detinguts per la presumpta vinculació amb la desaparició de Núria Ester Escalante, la dona alacantina de 52 anys que va desaparéixer el passat 31 d’octubre a l'illa.

La resolució de la jutgessa arriba després que els cinc detinguts prestaren declaració. Mentrestant, s'han dut a terme registres en dues cases ocupades del municipi de Sant Antoni

on habitaven els presumptes implicats en la desaparició.

Tot i que la investigació es troba sota secret sumarial, fonts de la Guàrdia Civil han explicat que els primers resultats apunten a una desaparició no voluntària i han informat que es continua amb la recerca d'aquesta dona de 52 anys que porta desapareguda des del 31 d'octubre, quan va viatjar des d'Alacant a l'illa blanca per a buscar treball.

La Guàrdia Civil ha detingut una cinquena persona per la possible vinculació amb la desaparició de Nuria Ester Escalante, la dona alacantina de 52 anys que va desaparéixer el passat 31 d’octubre a Eivissa, segons ha confirmat la Guàrdia Civil de Balears.

Aquesta nova detenció se suma a les quatre que hi va haver dilluns a la nit al municipi de Sant Antoni de Portmany. Dels cinc arrestats, dos ja han passat a la disposició del jutjat d’instrucció número 4 d’Eivissa i es preveu que la resta ho faça al llarg del dia, abans que es complisca el termini màxim de 72 hores d’arrest. Els dos detinguts que han declarat davant el jutge habitaven una casa okupada al terme de Sant Antoni, on s’han fet els escorcolls.

Tot i que la investigació es troba sota secret sumarial, fonts de la Guàrdia Civil han explicat que els primers resultats apunten a una desaparició no voluntària. Nuria Ester Escalante, de 52 anys, està en parador ignorat des del passat 31 d’octubre. Dies abans havia arribat a Eivissa des d’Alacant.

També et pot interessar

stats