Presó per al presumpte autor del triple crim d’Alacant

L’home, de 44 anys, és toxicòman i va conviure amb els cossos dels seus familiars més d’un dia.

El principal sospitós de matar els pares i el germà portava el braç esquerre embenat
El principal sospitós de matar els pares i el germà portava el braç esquerre embenat

El jutge de guàrdia d'Alacant ha decretat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home de 44 anys detingut el dissabte, 15 de setembre, per, presumptament, haver matat a ganivetades els pares i el germà

El sospitós s'ha acollit al dret a no declarar i ha al·legat que no recorda res del que va passar. El seu advocat té previst sol·licitar un examen psiquiàtric per conéixer el seu estat mental.

El presumpte parricida serà investigat com a presumpte autor de tres delictes d'homicidi, tot i que la Fiscalia n'ha qualificat dos, els comesos contra els progenitors, d'assassinat.

Ara per ara, aquest home és l’únic sospitós del triple crim, ocorregut en un pis del barri l’alacantí de Joan XXIII. La investigació apunta que el presumpte parricida va matar primer el germà quan estaven sols en la vivenda familiar i que posteriorment arribaren els pares, als qui també va matar a ganivetades. Aquest cap de setmana no ha volgut declarar davant la Policia Nacional, que va haver de traslladar-lo de la cel·la de Comissaria fins a l’Hospital General perquè li feren una cura en el braç. 

El seu historial personal indica que ha sigut consumidor habitual de drogues i estava en tractament. Acumula nombrosos antecedents per suposada violència familiar que es remunten a l'any 1992. De fet, va ser detingut el passat mes de juliol perquè els seus progenitors havien denunciat que els havia amenaçat de mort amb un ganivet.

No obstant això, les víctimes van renunciar a ratificar la denúncia i el fill va ser absolt en un judici ràpid, segons han confirmat aquest dilluns fonts judicials.

També et pot interessar

stats