Presó permanent revisable per a l'acusat de matar Vanessa Ferrer a Xella

La sentència també el condemna a 17 anys per l'agressió sexual a la jove i a altres tres mesos per la profanació del cadàver.

Presó permanent revisable per a l'acusat de matar Vanessa Ferrer a Xella
Presó permanent revisable per a l'acusat de matar Vanessa Ferrer a Xella

Rubén Mañó, l'acusat de violar i matar la jove de quinze anys Vanessa Ferrer a Xella (Canal de Navarrés) ha sigut condemnat a presó permanent revisable, segons ha confirmat l'advocat de l'acusació popular, Juan Molpeceres, a À Punt. La sentència també el condemna a dèsset anys de presó per l'agressió sexual a la jove i a altres tres mesos per la profanació del cadàver.

Presumptament, Mañó, que estava en presó provisional, va violar, matar i llançar la jove a un avenc de 30 metres el 26 d'octubre de 2016. Però en el primer dia de juí va negar els fets a través del seu lletrat. Segons la defensa, tot va començar amb una discussió i l'acusat la va agafar perquè no cridara però, segons assegura, per l'efecte de les drogues que va consumir, no va ser conscient de la força que estava exercint.

En canvi, l'advocat de la família va defendre que l'acusat ”la va agredir sexualment en dues ocasions” i després “va decidir matar-la asfixiant-la per darrere”. A més, va indicar que hi ha indicis que apunten al fet que les drogues “no el van afectar de forma suficient per a condicionar el seu comportament”.

El jurat popular l'havia declarat, per unanimitat, culpable d'assassinat, violació i profanació.

També et pot interessar

stats