Presó permanent revisable per a l'acusat de matar els pares i el germà a punyalades, a Alacant

També el condemnen a indemnitzar amb 19.000 euros cadascun dels set tios

Presó Permanent Revisable per a l'acusat de matar als seus pares i germans a punyalades en Joan XXIII
Presó permanent revisable per a l'acusat de matar els pares i germans a punyalades, a Joan XXIII / À Punt NTC

L'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a presó permanent revisable l'acusat d'assassinar a punyalades el germà i els pares, al setembre de 2018, a l'habitatge on residien.

El president del tribunal del jurat ha dictat condemna de 22 anys i mig per l'assassinat del germà, 21 pel pare i presó permanent revisable en el cas de la mare, per tractar-se del tercer crim comés per l'encausat, segons han confirmat fonts judicials.

A més, han condemnat l'home a indemnitzar la família amb la quantitat de 133.000 euros. En concret, 19.000 euros a cadascun dels set tios. La defensa de l'acusat ha confirmat que recorrerà contra la decisió, davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El tribunal popular el va declarar culpable de triple assassinat

El 20 de maig el tribunal popular va declarar culpable l'home dels tres assassinats, després de considerar que havia quedat provat que va matar primer el germà, sense que tinguera capacitat de defensar-se, i després va esperar al domicili que arribaren els pares, als quals va atacar de manera sorprenent i inesperada, i els va assestar quasi una vintena de punyalades.

Així mateix, el jurat va concloure que l'acusat era conscient del que feia i del que pretenia i que, per tant, no va actuar sota la influència de cap síndrome d'abstinència ni tampoc patia trastorn mental. No obstant això, es va apreciar que no va haver-hi acarnissament amb els pares i sí amb el germà, al qual va assestar 36 punyalades, una de les quals mortal al cor.

El tribunal popular va valorar que només es van trobar restes de l'ADN de l'acusat i de les seues víctimes, sense rastre de terceres persones.

També et pot interessar

stats