A presó la parella detinguda a Rojals per no socórrer la mare d'ella, morta després de caure

La víctima, de 76 anys, va tindre un accident i no va rebre auxili de la filla, de 38 anys, ni de la parella, de 73 anys, els quals van telefonar als serveis sanitaris tres dies després, quan van constatar que havia mort

Un vehicle de la Guàrdia Civil / Europa Press
Un vehicle de la Guàrdia Civil / Europa Press

Una jutge de Torrevella ha enviat a presó l'home i la dona detinguts a Rojals (Baix Segura) per no socórrer la mare d'aquesta última, de 76 anys, que va morir tres dies després de patir una caiguda en un accident domèstic.

La titular del jutjat d'Instrucció número 2 ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per a la parella.

Estudiats els resultats de l'informe ampliatiu de l'autòpsia, i d'acord amb el criteri de la Fiscalia, la causa està oberta pel delicte d'homicidi per omissió del deure de socors. A més, la dona també està investigada per un delicte d'abandó de família.

Pel que sembla, la víctima va tindre un accident a casa i no la van auxiliar ni ell, de 73 anys, ni ella, de 38 anys. Va ser tres dies després quan van telefonar als serveis sanitaris, quan van constatar que havia mort.

Les detencions es van produir després que una patrulla de la Guàrdia Civil de Guardamar acudira al domicili la matinada del 13 de març i comprovara que la dona estava morta.

També et pot interessar

stats