Presó per a l'home que va fer esclatar el seu pis a Torrevella

El jutge ha decretat la presó provisional, comunicada i sense fiança.

Estat en que va quedar l'edifici a Torrevella
Estat en que va quedar l'edifici a Torrevella / Efe

El jutjat de instrucció número 1 de Torrevella, en funcions de guàrdia quan van ocórrer els fets, ha acordat la presó provisional, comunicada i sense fiança del detingut per l'explosió en una vivenda, la setmana passada. La causa, que està secreta, està oberta per un delicte de danys amb explosió.

A l'autor de l'explosió de la vivenda, que va causar destrosses a l'edifici, el va detindre dissabte la Guàrdia Civil i havia passat el matí d'aquest dilluns a disposició judicial.

La forta detonació va tindre lloc aquest dijous passat en una vivenda que estava buida i va provocar danys a l'edifici que van obligar a desocupar-lo, per la qual cosa l'Ajuntament de Torrevella va reallotjar les sis famílies en hotels.

Els bombers van trobar a l'habitatge nou bombones de gas butà, tres de càmping gas, pots de pintura inflamable i algunes llaunes de gasolina. Això va fer pensar la Guàrdia Civil i la Policia Local, des del primer moment, que l'explosió havia sigut provocada. L'inquilí havia amenaçat el veïnat de volar l'edifici, i estava en crida i cerca des de dijous.

També et pot interessar

stats