Presó incondicional per a la mare de la xiqueta trobada morta en un hotel de Logronyo

El jutge atribueix un presumpte delicte d’homicidi a aquesta dona de 35 anys.

L'advocat de la mare de la xiqueta apareguda morta aten els mitjans de comunicació
L'advocat de la mare de la xiqueta apareguda morta aten els mitjans de comunicació / Abel Alonso (Efe)

La mare de la xiqueta que van trobar morta en un hotel de Logronyo ja està a la presó. El jutjat ha decretat presó incondicional per a aquesta dona, després de declarar davant el jutge. Se li atribueix un presumpte delicte d'homicidi.

La mare, de 35 anys, ha estat davant el jutge durant poc més d'hora i mitja, encara que no s’ha confirmat si ha declarat. Es desconeix, per tant, si la dona ha optat per negar-se a relatar la seua versió davant el jutge, com ja va fer dijous a la Prefectura Superior de Policia de La Rioja.

Tant el jutge com la fiscalia han coincidit en la petició de presó incondicional per a la mare de la xiqueta de cinc anys, segons han informat des del Tribunal de Justícia de La Rioja.

Com va explicar el delegat del govern a La Rioja aquest dimecres, l’ara processada va negar, les hores posteriors a la troballa de la menor morta, haver comés "un acte delictiu". La mare "parla poc però diu que la xiqueta ha mort, no que l'haja morta", va afirmar el representant del govern espanyol a la Rioja. Després de ser detinguda, la dona ha estat uns dies ingressada a la unitat de psiquiatria d'un hospital de Logronyo.

L’endemà de trobar la xiqueta morta en una habitació de l’hotel, la Policia va localitzar l’àvia materna ofegada al riu. Tot apunta que aquesta dona, que també havia estat a l’habitació de l’hotel, es va llevar la vida voluntàriament.

També et pot interessar

stats